Видови на ONERREL Ролна 400 гумени вратило

2023-01-29

Постојат само 3 типа од 400 гумени вратила, но има многу стилови поради различниот изглед на производителите, но тие немаат ефект врз употребата на производот (само материјалите и структурните процеси што се користат за да влијаат на квалитетот на ролната.).

 

Првиот тип: дебелина на едноделна плоча 20 мм

 

400 интегрирана жичана макара: Површината на дискот и капакот се обликувани со инјектирање во исто време. Динамичната рамнотежа е постабилна од онаа на склопениот тип. Густината на ребрата на површината на дискот е погуста од онаа на склопениот тип, но носивоста ќе се намали. Големи жици), машини за плетење и други жици и опрема.

 

Вториот тип: Собрана дебелина на површината на дискот 16mm

 

Дебелината на површината на дискот од типот на склопување 400 е 16 mm: таа е составена од површина на дискот и цилиндар и фиксирана со четири завртки, што ја подобрува носивоста на жичаната макара. Висината, исто така, може да се менува според барањата на различната опрема, но динамичката рамнотежа не е толку добра како интегрираната жичана макара. Често се користи во машини за намотување, машини за плетење, жици, жици на јадрото, податоци и друга опрема и жици.

 

Третиот тип: Собрана дебелина на плочата 20 мм

 

Дебелината на површината на дискот од типот на склопување 400 е 20 mm: врз основа на дебелината на површината на дискот од типот на склопување 400 од 16 mm, дебелината на површината на дискот е зголемена на 20 mm, а затегнатоста и носивоста на жичаната макара се подобруваат. При употреба на производи, брзината на намотување може значително да се зголеми, а ефектот на уредување на кабелот е подобар. Уреден и подолг работен век.


https://www.cable-spool.com/plastic-cable-spool


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy