Вовед во Cable Spool Knowledge

2022-10-20

Денес накратко ќе го претставиме знаењето за вообичаените макари:

1. Висока брзина на жица: PND жичаната макара со голема брзина на машината е применлива за различна опрема за цртање жица и друга жица опрема со брзина на жица под 50 m/sec.

2. Макара за кабел: Применливо е за машини за влечење жици и друга опрема со жица со брзина на линија под 50 m/s, а може да се користи и за термичка обработка.

3. Пренослив ролна за премотување: ролната воведува напредна технологија, процес, специјална опрема и специјален челик PDR. Развивање, дизајнирање и производство на PN, PND, PL и специјални функционални жичани за индустријата за жици и кабли, индустријата за материјали за заварување и други индустрии.

4. Макара со ролна: ролната воведува напредна технологија, процес, специјална опрема и специјален челичен PDR. Развивање, дизајнирање и производство на PN, PND, PL и специјални функционални жичани макари за индустријата за жици и кабли, индустрија за материјали за заварување и други индустрии.



5. Жица ролна за машина со голема брзина: PND ролна за машина со голема брзина е применлива за разни жичани уреди за цртање и друга жичана опрема со брзина на жица под 50 m/sec. 6. Брановидни дискови: Дискот за испорака на брановидна структура PL е погоден за производство, транспорт и испорака на производи од жица и кабел.

7. Тркало во форма на I: Тоа е идеална ролна за процеси на цртање како што се сноп, заглавување, истиснување, итн. Макарата за обрт на сериски машини PN е еден вид производ на кој нашата компанија се фокусира: производот е обликуван со инженерска пластика специјален за пластична макара за кабел, со висока прецизност, напредна структура, зајакнати густи шипки на странична плоча, добри перформанси на рамнотежа, висока јачина, отпорност на киселинска и алкална корозија итн., а прецизноста на рамнотежата може да достигне над 6,3. Целокупната структура е комбинација од пластика и метал, што ги обезбедува барањата на шахтата и спроводливоста. Деловите на производот може да се заменат, а одржувањето е погодно.

ONEREEL ја имплементира стратегијата за интегрирање на производството, маркетингот и услугата и може да им обезбеди на клиентите совршени услуги 24 часа на ден, што навистина ја одразува вечната цел на компанијата за задоволување на потребите на клиентите! Компанијата секогаш се придржува до бизнистенетот „квалитетот на прво место, клиентот на прво место“, „точна и брза испорака, висок квалитет и ниска цена“. Искрено ги поздравуваме новите и старите клиенти од сите сфери на животот да ги посетат и да преговараат за бизнисот, и ни даваме вредни совети и поддршка!

https://www.cable-spool.com/punching-steel-cable-spool

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy