Кои се главните цели на ролната?

2022-10-13

За кои производи и опрема главно се користат ролните? Кои се главните цели на ролната? Пластичните кабли за кабли поделени на: пластична макара за пакување и пластична ротациона маса. Макарата за пластично пакување главно се користи за промет, пакување и испорака на комуникациски кабли, кабли USB од класа V, VI и VII, кабли за податоци, RF кабли, бакарни жици, конзервирани жици и други жичени материјали; производот е направен од ABS, PP и PS со обликување со инјектирање. Ги исполнува стандардите RoHS и SGS и може да се рециклира и повторно да се користи.


Широко се користи во процесите на производство на жица и кабел, оптички влакна и оптички кабел, бакарна жица, жица за јадро и други процеси на производство на жица; производот прифаќа увезено обликување со вбризгување ABS, кое има карактеристики на добри перформанси на рамнотежа, висока јачина, отпорност на удар, отпорност на киселинска и алкална корозија, итн. .


http://www.cable-spool.com

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy